Mervi Bro

Perheterapeutti

Mervi on peruskoulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja, ja hän valmistuu perhe- ja paripsykoterapeutiksi keväällä 2022. Mervillä on laaja kokemus psykiatrisesta työskentelystä. Valmistumisensa jälkeen Mervi on työskennellyt mm. syömishäiriöklinikalla, aikuispsykiatrisella vastaanotolla, konsultoivana psykiatrisena sairaanhoitajana vaativaa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille tarkoitetulla erityiskoululla, ja tällä hetkellä hän työskentelee Lasten ja nuorten psykiatrisella vastaanotolla MDFT -perheterapeuttina ja menetelmäohjaajana. Tämän lisäksi Mervi toimii perheterapeuttina systeemisissä lastensuojelutiimeissä.

Peruskoulutuksen lisäksi Mervillä on useita eri täydennyskoulutuksia. Mervi on opiskellut mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian ja dialektisen käyttäytymisterapian perusteet. Tämän lisäksi Mervi on sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sertifioitu Multi Dimensional Family Therapy -terapeutti ja menetelmäohjaaja, ja tällä hetkellä Mervi opiskelee perhe- ja paripsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa.

Ennen sairaanhoitajaksi opiskelua Mervi on työskennellyt vaativissa asiakaspalvelutehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Mervin erityisosaamiseen kuuluu intensiivinen perheterapeuttinen työskentely haastavista käytös- ja päihdehäiriöistä kärsivien nuorten ja heidän perheiden kanssa, ratkaisukeskeinen työskentelyote sekä työskentely vaativaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa.